De Protestantse gemeente Marum en omstreken De Protestantse gemeente Marum en omstreken

Welkom bij de Protestantse gemeente Marum en omstreken.

Nadat op 15 september 2013 de Protestantse gemeente Marum-Noordwijk is ontstaan uit de Hervormde gemeente Marum-Noordwijk en de Gereformeerde kerk van Marum is op 15 september 2019 het samenvoegingsdocument getekend tussen de fusie tussen de Protestantse gemeente Marum-Noordwijk en de voormalig Hervormde gemeente Nuis-Niebert. We zijn dankbaar dat we één kerk zijn en elke zondag als Protestanten samen kunnen komen in de "Ontmoetingskerk" aan de Kruisweg in Marum.
Er zijn verschillende aanvangstijden van de diensten. Klik hiervoor in het menu op "Kerkdiensten".

Avonddiensten worden gehouden  in de hervormde kerkgebouwen in de dorpen Marum, Noordwijk, Nuis en Niebert.
In onze gemeente zijn tal van vrijwilligers actief als lid van de kerkenraad, commissies, werkgroepen of anderszins.

De kerkelijke gemeente telt 1297 gemeenteleden, waarvan 700 belijdende-, en 597 doopleden.

Klik op een onderdeel

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.