Afscheid Marten de Boer Afscheid Marten de Boer

Marten de Boer is al heel lang betrokken bij de werkzaamheden die op de woensdagmorgen door een groep vrijwillers wordt uitgevoerd. Marten hield zich met name bezig met de buitenboel, het terrein en de groenvoorziening. Na bijna 25 jaar heeft Marten besloten dat het nu welletjes is.
Op 28 november jl. hebben afscheid genomen van Marten.
Sieds Ploeg Marten sprak toe namens het College van Kerkrentmeesters. Sieds benadrukte dat Marten altijd wist waar hij mee bezig was. Vanuit zijn vroegere beroep van loonwerker had Marten en goede kijk op de buitenwerkaamheden. Martern ontving een cadeaubon.
Boeke Boekema bedankte Marten namens de vrijwilligers voor de collegiale houding en de kennis van zaken en overhandigde Marten z'n Hilda een mooie bos bloemen.
Onder het genot van een lekker kopje koffie met gebak werd het nog gezellig, zoals gebruikelijk.
Gelukkig kunnen we ook weer een paar nieuwe vrijwilligers welkom heten.
Iene Alserdan en Bert van Hoorn draaien al een paar weken mee en hebben het zo te zien goed naar de zin.
We wensen hen veel plezier met het werk op de woensdagmorgen en hopen dat zij ook genieten van het werk en natuurlijk oojk van de gezelligheid.

.

Afscheid Hans Meima
Op 9 december jl. hebben we afscheid genomen van Hans Meima, één van onze vaste organisten. Hans heeft vanaf 2001 met veel plezier de samenzang in eredienste begeleid. In het dankwoord van Jan v.d. Greft namens de gemeente werd Hans geprezen om zijn inzet. Hij speelde altijd met veel plezier en enthousiasme.
Wij danken Hans voor de vele jaren waarin hij ons begeleidden.

Klik hier voor de foto's uit de dienst waarin Hans afscheid neemt.

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.