Zomergezinsboekje Zomergezinsboekje
Er is een gezinsboekje gemaakt vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat op z’n kop stond.
Meer informatie vind je op www.zomergezinsboekje.nl waar je het boekje ook kunt downloaden

Monument van hoop Monument van hoop

Bij onze kerk ontstaat sinds zondag 26 april Een monument van hoop...in Coronatijd..
Welk woord of welke woorden put jij je hoop uit? Zet ze op een steen en laat ons monument groeien! Iedereen wordt van harte uitgenodigd hier aan mee te doen! Op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk!