Actie Kerstpakketten Actie Kerstpakketten
Actie kerstpakketten
Ook dit jaar willen we als diaconie graag weer een beroep op u als gemeente doen voor de actie ‘Kerstpakketten’ van ‘Omzien naar elkaar’. In de afgelopen jaren is deze actie ook gehouden en daar is door meerdere gemeenteleden aan meegewerkt.
Wat houdt deze actie in? Simpel gezegd: het bezorgen van een kerstpakket bij iemand die het op dit moment iets minder breed heeft.
Hoe kunt u mee doen?
  • U krijgt met kerst een kerstpakket van de zaak of van iemand anders. Misschien wilt u dit afstaan?
  • U maakt zelf een pakket en stelt dit beschikbaar.
  • U kent iemand die voor een pakket in aanmerking komt.
  • Geef het door aan onderstaande diaken.
  • U bezorgt zelf een pakket bij iemand (wilt u dit ook doorgeven aan onderstaande diaken, dit om te voorkomen dat er meerdere pakketten op 1 adres komen).
                                 Doet u / doe jij mee?
Contact diaken: Klaas Jan van der Wal (06-46287473) en Pieter Radema (0594-643189).