’t Trefpunt geeft een gift voor ontmoetingsplek in Arpasel in Roemenie ’t Trefpunt geeft een gift voor ontmoetingsplek in Arpasel in Roemenie
Een groep jongeren gaat elk jaar naar Roemenie vanuit de Chr. Gereformeerde  kerk in Kornhorn. Ze hebben al verschillende projecten gedaan voor de zustergemeente in  Arpasel  o.a een doktershuis gebouwd. Deze keer gaat het om het diaconiehuis , dit huis staat er al maar moet zo ingericht worden dat het vooral voor oudere mensen een ontmoetingsplek wordt waar ze spelletjes kunnen doen of andere leuke dingen. Ook is het de bedoeling dat mensen er kunnen eten. Voor de winter moeten mensen  er ook kunnen slapen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt het materiaal in Roemenie gekocht.
’t Trefpunt ondersteunt dit goede doel met € 1000,--