Collectebonnen Collectebonnen
Het bestellen van collectebonnen is nu mogelijk via de website van de Protestantse Gemeente Marum e.o. en de app

Met ingang van heden bestaat de mogelijkheid om uw collectebonnen via de webshop van de Protestantse Gemeente Marum e.o. (www.ontmoetingskerk-marum.nl) te bestellen en direct via IDEAL te betalen.
Ook kunt u voor het bestellen van uw collectebonnen gebruik maken van de Kerkgeld App (SKG Collect) op uw telefoon.
Deze App is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en via Google Play (Android).
Uw bestelde collectebonnen kunt u de volgende eerste maandag van de maand afhalen in de ontmoetingshal, tussen 19.00 en 19.30 uur.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om, zoals u gewoon was, uw collectebonnen op te halen op de eerste maandag van de maand tussen 19.00 en 19.30 uur en het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Marum e.o..