Protestantse gemeente Marum e.o.

Collectebonnen Collectebonnen
Het bestellen van collectebonnen is  mogelijk via de website van de Protestantse Gemeente Marum e.o. en de app

Collectebonnen kunt u via de webshop van de Protestantse Gemeente Marum e.o. bestellen en direct via IDEAL te betalen. Via deze link komt u rechtstreeks in het bestelformulier.
Ook kunt u voor het bestellen van uw collectebonnen gebruik maken van de App Appostel op uw telefoon.
Deze App is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en via Google Play (Android).
Uw bestelde collectebonnen kunt u de volgende eerste maandag van de maand afhalen in de ontmoetingshal, tussen 19.00 en 19.30 uur.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om, zoals u gewoon was, uw collectebonnen op te halen op de eerste maandag van de maand tussen 19.00 en 19.30 uur en het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Marum e.o..

Welkom Jelmer!

De vacature die ontstaan is door de pensioenering van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks is met ingang van 1 juni 2022 ingevuld met de komst van dhr. Jelmer Visser uit Steenwijk. Daarmee is het pastorale team weer compleet. (zie foto) Jelmer heeft hier stage gelopen, een periode waar we goede herinneringen aan hebben. We zijn blij dat we hem hier mogen verwelkomen.

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.

Appostel app
Of het nu om collectebonnen of een digitale collecte gaat, met Appostel worden alle mogelijkheden ondersteund.
Klik hier voor uitleg van de app Appostel.

Afscheid van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks van PG Marum e.o.
Onze kerkelijk werker, Harjanne de Boer-Lodewijks, heeft op zondagmorgen 6 maart formeel afscheid genomen van de PG Marum e.o. Ze gaat na een dienstverband van 12 ½ jaar met pensioen. In een feestelijke kerkdienst, waarin ook haar kleinkinderen prachtig gezongen hebben, werd ze dank gezegd voor al het pastoraal werk dat ze vol passie gedaan heeft in onze gemeente. Helemaal weggaan doet ze niet, zo nu en dan zal ze nog een kerkdienst leiden en als vrijwilliger blijft ze actief in het kerkenwerk.
Klik hier voor de foto's.

wijdekerk

Klik op een onderdeel