PKN
Protestantse gemeente Marum e.o.
 
Collectebonnen Collectebonnen
Het bestellen van collectebonnen en het overmaken van collectes en/of giften is mogelijk via de website van de Protestantse Gemeente Marum e.o. en de app
 
Collectebonnen kunt u via de webshop van de Protestantse Gemeente Marum e.o. bestellen en direct via IDEAL te betalen. Via deze link komt u rechtstreeks in het bestelformulier.
Ook kunt u voor het bestellen van uw collectebonnen en het overmaken van collectes en/of giftengebruik maken van de app Appostel op uw telefoon en tablet.
Deze App is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en via Google Play (Android).
Ook via de QR code hieronder zijn deze transacties mogelijk.
Uw bestelde collectebonnen kunt u de volgende eerste maandag van de maand afhalen in de ontmoetingshal, tussen 19.00 en 19.30 uur.
 
Natuurlijk blijft het ook mogelijk om, zoals u gewoon was, uw collectebonnen op te halen op de eerste maandag van de maand tussen 19.00 en 19.30 uur en het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Marum e.o.

terug
 
 
 
Facebook

 
Ineke 30 jaar predikant!
 
Historisch overzicht van de voormalige Gereformeerde Kerk te Marum
website GereformeerdeKerken.info geeft een mooi verhaal van de geschiedenis van onze kerk
 
Steun Eva Borkhuis
Eva Borkhuis gaat met World Servants naar Sierra Leone. Wil je haar helpen om daarmee anderen te helpen? Voor meer info: klik hier 
 
Webshop
Klik op een onderdeel

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg
 

 
Appostel app
Of het nu om collectebonnen of een digitale collecte gaat, met Appostel worden alle mogelijkheden ondersteund.
Klik hier voor uitleg van de app Appostel.
 
wijdekerk
 
Diaconie:
                            
Samenwerkingsverband Vrijwilligersorganisaties Westerkwartier:
Dat mensen die het goed hebben delen met mensen die het moeilijk hebben. Daarom organiseert het SVW een actie van verbondenheid. Het is een gezamenlijke solidariteitsactie van de vrijwilligersorganisaties, gemeente Westerkwartier, particulieren, bedrijven en instellingen om hen die het hoofd niet of nauwelijks boven water kunnen houden, te ondersteunen. Klik op de link voor het hele bericht  --> 
https://marum-noordwijk.protestantsekerk.net/activiteiten

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.