Collectebonnen Collectebonnen
Het bestellen van collectebonnen is nu mogelijk via de website van de Protestantse Gemeente Marum e.o. en de app

Met ingang van heden bestaat de mogelijkheid om uw collectebonnen via de webshop van de Protestantse Gemeente Marum e.o. (www.ontmoetingskerk-marum.nl) te bestellen en direct via IDEAL te betalen.
Ook kunt u voor het bestellen van uw collectebonnen gebruik maken van de Kerkgeld App (SKG Collect) op uw telefoon.
Deze App is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en via Google Play (Android).
Uw bestelde collectebonnen kunt u de volgende eerste maandag van de maand afhalen in de ontmoetingshal, tussen 19.00 en 19.30 uur.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om, zoals u gewoon was, uw collectebonnen op te halen op de eerste maandag van de maand tussen 19.00 en 19.30 uur en het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Marum e.o..

Klik op een onderdeel

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.